Konec prodeje tabákových náplní s příchutí a představení novinek JADE, BLUE a SILVER.

Datum vydání:2023-10-19 05:36:15

příchutí

příchutí


UPOZORNĚNÍ

Vážené zákaznice,

Vážení zákazníci,

 

Dovolejme si vás upozornit, že dne 23. října 2023 končíme s prodejem některých tabákových náplní. Jedná se o vaše oblíbené tabákové náplně s příchutí borůvky, mentolu, kávy a pomeranče.

příchutí

Věnujte také pozornost našim slevám a aktuálním velkým slevovým nabídkám, kdy se můžete předzásobit prostřednictvím našeho e-shopu a také na našich prodejnách nebo prodejnách partnerů (zde).

Není ale čeho litovat, protože tabákové náplně s příchutí jsme nahradili technologicky jiným způsobem upravenými produkty. Čistý tabák nebude ochucen doplňkovými ingrediencemi, ale bude se odlišovat výrobní technologií a hlavně zpracováním.

 

Brzy se tedy můžete těšit na nové druhy značky COO a to JADE, BLUE a SILVER. Přihlaste se k odběru novinek a newsletteru a buďte mezi prvními, kdo s výraznou slevou bude moci ochutnat nové produkty.

 

Váš tým MOK 

příchutí

dovolte nám představit naše produkty a také poslat tiskovou zprávu společnosti Champion International Czech Incorporated s.r.o.(dále jen „CICI“)

Společnost CICI je v České republice výhradním dovozcem značek MOK a COO. MOK jsou elektronické dobíjecí přístroje, do které se vkládá tabáková náplň. Od 23.10.2023 budou příchutě (borůvka, pomeranč, káva, mentol) nahrazeny novými značkami COO (silver, blue a jade).

Naše společnost má otevřeny dvě kamenné prodejny v Praze a v Brně a od 1.11.2023 budeme otevírat stánek v obchodním domě Nový Smíchov (2. patro).

 

TISKOVÁ ZPRÁVA

Champion International Czech Incorporated s.r.o., distributor značek MOK a COO, se změnou v prodejní nabídce počítá a připravil sadu tří nových druhů čistého tabáku: jade, silver a blue. Od 23.10.2023 uživatelé COO nebudou moci kupovat čtyři tabákové náplně (borůvku, kávu, mentol, pomeranč), ale zůstává naopak zachována COO červené (tradiční tabák silné chuti) a žluté barvy (druh virginského tabáku). CICI nepřipravuje zatím náhradní bezdýmné výrobky v podobě bylinných zahřívaných výrobků.

Náš sortiment je nově založený na kvalitním praženém tabáku z různých částí světa (Asie, latinská Amerika atd.)

„Naše nové produkty naopak tímto zákazem příchutě nahřívaný tabák posunuly. Museli jsme začít hledat novou cestu k šetrnějšímu zpracování tabáku, a tím jsme získali rozmanitější chuť neochuceného tabáku. Uživatel si tedy najde vlastní druh podle síly, intenzity kouře a také podle chuti, kterou do sebe tabák absorbuje z půdy.“

 

Iveta Chmielová Dalajková

HR ředitelka a poradkyně pro styk s médii

www.mok-eu.com

Prague office: Nádražní 344/23, 2nd floor, 150 00 Praha 5, Czechia

Flagship Store: Jáchymova 27/4, 110 00, Praha 1, Czechia

Brno Store: Náměstí Svobody 10, 602 00, Brno, Czechia